q bitz 778

Q Bitz Fiyatları ve Modelleri

Eğlenirken öğrenmesi için tasarlanan bir oyundur. Q bitz jr geniş yaş aralığı ile uzun yıllar boyunca çocukların oynamasına uygundur. Kılavuzu sayesinde nasıl oynanması gerektiğini kolayca anlayabilirsiniz. Çocukların geleceğini kolaylaştırmanız için uygun bir oyundur. Q Bitz oyunu çocukların küçük yaşlarından itibaren zeka gelişimini destekler. Çocukların büyüdükçe gelişimlerini desteklemek çok önemlidir. Aldıkları besinlerin yanında yaptıkları aktiviteler de yararlı olmaktadır. 6 yaşında okula başlamadan önce bile Q bitz 6 yaş oyunuyla çocuklarınızın eğlenirken öğrenmesine yardımcı olmanıza imkan verir. Kolay bir oyundur, çocuklar öğrendikten sonra kısa sürede tek başına oynamaya başlayabilir. Sıkılmadan eğitim almaları ebeveynler için de önemlidir.

Bal OyuncakBisepetim Curious & Genius Akıl Oyunu Q-bitz 44002

Q bitz akıl oyunu olarak çocukların gelişimini oldukça farklı bir fiyat ile destekler. Uzun zaman kullanmanıza uygun kalitede olduğu için çocukların ilerleyen yaşlarında da kullanması için uygundur. Siz de tüm seçeneklere Trendyol üzerinden göz atabilirsiniz. Oyun oynamak çocukların yaşamının vazgeçilmez bir parçasıdır. Oyun oynayarak çocuklar; bedensel, duygusal ve zihinsel olarak gelişirler.

Rekabetçi bir oyun olmasıyla Mindware Q-bitz yorumları, büyük ölçüde memnuniyet içerir. Başarılı olanlar sevinci deneyimler, kaybedenler ise üzülebilir. Ancak kaybeden çocuk, kazanmak için kendini motive eder. Dolayısıyla bu rekabet ortamının çocuklar üzerinde olumlu bir etkisi vardır. Üzüntü ve öfke gibi olumsuz duyguları pozitif bir hale getirebilir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Q Bitz oyunu için Trendyol, son derece uygun fiyatlı avantajlara sahiptir. İstenilen oyun için burada araştırma ve arama yapmak mümkündür. Çocukların ilgisini çeken oyunlar arasında yer alan ve oldukça beğenilen bir türdür. Kullanılan materyallerin sağlam ve dayanıklı formda olması ile uzun süre deforme sorunu yaşamadan oynama imkanı bulunur. Çocukların severek aileleriyle birlikte keyifli ve eğlenceli vakit geçirmelerine fırsat sunar.

Küçük yaşta kazandırılan her beceri çocuklar için geleceği için son derece önemlidir. Q Bitz seçeneğinin amacında dikkat geliştirme ve koordinasyonlu çalışma vardır. Buna benzer çeşitli zeka oyunları da piyasada rahatlıkla bulunabilir. Bu noktada çocukların ilgi alanlarına uygun olan oyunlar seçilebilir. Arkadaşları ve aileleri ile kaliteli zaman geçirmeye olanak sağlayan oyun türleri son derece geniş bir skalaya sahiptir. Daha küçük yaşta olan çocuklara özel eğitici oyuncaklar ile gerekli destek yapılabilir. Alternatif oyunlar sayesinde ihtiyaç duyulan tüm alanlarda çocuğun bilişsel ve eğitsel olarak desteklenmesi sağlanır. Bebekler büyürken fiziksel olarak olduğu kadar mental olarak da gelişmesine ihtiyacı vardır.

(Qbitz Q Bitz Küpler)

80 Q-bitz kart, 4 ahşap tabla ve 4 setten oluşan 16 adet küp. Zihinsel – görsel dikkat, parça – bütün ve şekil – zemin ilişkisi, kısa süreli bellek, bilgiyi kopya etme ve transfer etme becerilerini geliştirir. Ilk turda oyuncular küplerini kullanarak paribahis giriş kartları üzerindeki desenleri yeniden yapmaya çalışırlar. Ikinci turda oyuncular küplerini desenlerle eşleştirmeye çalışırlar. Ürünün içeriğinde 80 adet kart, 4 ahşap tablo ve 4 setten oluşan 16 adet küp bulunur.

Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Alışverişinin Ödeme Adımında “Faturama Yansıt”ı Seç Dilediğin ürünü peşin fiyatı ile sepete ekle. Ödeme adımında limitin yeterli ise “Faturama Yansıt” ile ödemeyi yapabilirsin. • Ödeme esnasında seçilen taksitlerde vade farkından dolayı tutar farklılıkları görülebilir. Hattınız Turkcell peşine kontratlı tekliflerimize uygun değildir. Özel fırsatlar ve yeni ürünlerden haberdar olmak için bültenimize kaydolun.

Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih ediniz. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. Bu sitede kullanılan tüm görsel ve metinlerin telif hakkı © Duyu Market’e aittir. Duyu Market’in izni olmadan kesinlikle kullanılamaz ve çoğaltılamaz. Lütfen “Spam”, “Junk”, “Gereksiz” klasörlerinizi kontrol etmeyi unutmayın. Bülten aboneliği kapsamında tarafıma ticari ileti gönderilmesini ve kişisel verilerimin bu amaçlarla işlenmesini kabul ediyorum.

{

BunderaQ Bix Zeka Küpleri Sihirli Küpler Q-bitz, Görsel Beceri Küpleri Akıl Ve Zeka Oyunu – V2 Yeni

|}

Ürünlerin 14 günde iade koşullarına uygun bir şekilde iade edilmesi gerekmektedir. Oyunun amacı Q-bitz Jr. kartlarındaki deseni Q-bitz Jr. küpleri ile ilk yaparak kartı almak ve 6 oyun sonunda en çok kartı kazanan olmak. Bu metin aynı zamanda Şirket’in Kişisel Veri Politikası sayılacaktır. Pasaj’dan aldığınız ürünleri 14 gün içerisinde ücretsiz olarak kolayca iade edebilirsiniz. Yaş aralıkları ürünle ilgili genel fikir vermesi için tahmini olarak geniş bir aralıkta referans olarak belirtilmektedir. Kesin bilgi için üretici sayfalarına veya ürün üzerindeki açıklamalara bakılmalı, bilgi bulunamadığı durumlarda bir uzmana danışılmalıdır. Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’unun 6. Maddesi kapsamında açık rızanıza dayalı olarak işlenecek ve muhafaza edilecektir. Kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi, anonim hale getirilmesiyle ilgili yapılan tüm işlemler Armağan Oyuncak tarafından kayıt altına alınmaktadır. Aslan, öğrencilerin akıl-zeka oyunlarını geliştirmeleri için her okula atölyeler kurduklarını belirtti. Oyuncular tablalarındaki birbirinin aynı olan 16 küpü dışarı çıkarırlar.

Üzgünüz, sadece robot olmadığınızdan emin olmalıyız. En iyi sonuçlar için lütfen tarayıcınızın çerezleri kabul ettiğinden emin olun. Ğ) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarınızı kullanabilirsiniz. Tarafıma ticari elektronik ileti gönderilmesine ve bu kapsamda verilerimin işlenmesine onay veriyorum. Yorum yapabilmek için ürünü satın almış olmanız gerekmektedir. Tüm satıcılarımız Trendyol hizmet standartlarını garanti eder.

Hızlı şekilde yerdeki kartın üstünde bulunan resim, tablada oluşturulmalıdır. En hızlı sürede resimde yer alan şekli tablasında oluşturan oyuncunun yapmış olduğu şekil incelenir. Doğru olması halinde ilk resmi yapan oyuncu puan alır. Bu noktada istenilen puanlama sistemi yapılabilir. Oyunun kaç tur oynanması ve süresi ise oyuncuların kararına bağlı olarak ayarlanabilir. Çocuğunuz, arkadaşlarıyla oyun aracılığıyla iletişim kurar. Bu iletişim ise ileriki yaşamda işbirliği yapma ve yardımlaşma gibi duyguları geliştirir. Bu sayede duygu ve düşüncelerini rahat bir şekilde dile getirebilirler. Oyunlar, aynı zamanda kuralları öğrenmek için de iyi bir yoldur çünkü kuralları vardır. Çocuklar ise bu kuralları öğrenmek ve akılda tutmak için çaba harcarlar. Bu sayede büyüdüklerinde sosyal hayattaki kurallara uyum sağlama becerisi kazanırlar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *